Andrea Burdilová


Už ako dieťa teda skôr mladú teenegerku ma veľmi bavila kozmetika, listovala som dokola stránky rôznych katalógov Avon, Oriflame či iných katalógov o kráse, móde a účesov a tajne som snívala o tom pracovať vo svete kozmetiky, vizážistiky či vo všetkom čo súvisí so skrášľovaním tela...

Nakoľko som pochádzala z piatich detí a z rozvedenej rodiny a žili sme iba s matkou, dostať sa ku kozmetike či plniť si sny v tom čo ma baví som teda veľké šance nemala.. Skúšala som to tiež podaním prihlášky na strednú školu odbor kaderníčka, kedže mám tetu, ktorá robila kaderníčku celý život a obdivovala som ju a jej prácu. S nadšením som chodievala k nej do kaderníctva a sledovala ju pri práci, sem tam ma niečim zamestnala tak som sa tešila z každej drobnosti, ktorou som mohla pomáhať. Nakoľko v roku v ktorom som podávala prihlášku ja bolo veľa dievčat ktoré sa zaujímali o tento odbor, ma na školu neprijali. Vyštudovala som teda odbor predavačka. Odbor ktorý ma vôbec nenapĺňal, ale tajne som verila že raz sa k svojmu veľkému snu dostanem.

Ako čas bežal, prišiel vzťah, manželstvo, rodina, ale o svojom sne som snívala ďalej. Začala som spolupracovať s firmou Avon a Oriflame a postupne sa aspoň trošku dostávať do sveta krásy.

Nakoľko ma manžel stále v mojom sne podporoval, jedného dňa ma veľmi prekvapil že mi našiel školu v NR kde som mohla vyštudovať akreditované kurzy kozmetiky, vizážistiky a nechtového dizajnu.. Od tej doby som absolvovala mnoho ďalších kurzov a školení a otvorila som si svoj salón.

Zúčastňovala som sa rôznych prehliadok, súťaží, líčila pre zmenáreň pre časopis Q a mnoho ďalšieho. Mám veľa ocenení a diplomov a robím presne to po čom som snívala ,,teda žijem si svoj sen", mám prácu ktorá ma napĺňa.

Dnes pracujem ako kozmetička, makeuartist, hairstyling a nechtová dizajnérka..

Preto snívajte svoje sny a nebojte sa ich uskutočniť. Verte že všetko ide, aj keď nie hneď, aj keď vás to bude stáť veľa síl, ale ak v niečo veríte a veľmi po tom túžite, dosiahnete to !

Len nikdy neprestaňte snívať !

© 2019 Krása a životný štýl podľa Andy.. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky